Speeltijden

Het NUT

Andermans schuld: Aandeelhoudersvergadering

Info

Première
Genre Documentair theater
Toegang met festivalbandje en ticket
Duur 45 minuten
Locatie B. Ons Huis West
Type Binnen
Toegankelijk voor Rolstoelgebruiker, Slecht ter been
Leeftijd 16+
Taal Nederlands
Prijs € 0,00
Andermans schuld: Aandeelhoudersvergadering

Het NUT is op weg naar de theatrale conferentie De Kapitalisten op Oerol 2025. In 2023 bestudeerden ze met Goed goud geld overtollig kapitaal. Het publiek verzamelde al €104.169 (!) bij elkaar voor de conferentie in 2025. Met nog een jaar te gaan is het tijd voor een aandeelhoudersvergadering.

Perspectieven uit de wereld van het grote geld en die van grote tekorten, komen samen. Zo stellen we ons begrip van geld en waarde scherp. We vergaderen te midden van de expositie Andermans schuld – een maatschappelijk kunstproject op het snijvlak van beeldende kunst, taal en schuldhulpverlening.

De Kapitalisten is een grote theatrale conferentie op Oerol 2025. Vermogenden, economen, politici, publiek en theatermakers komen samen om te werken aan een nieuwe economie. Let op! Je kan nog steeds aandeelhouder worden. Top investering met 0% rendement en gegarandeerd je inleg kwijt. Kijk snel op www.dekapitalisten.nl.

Deze performance is gratis te bezoeken, wel is het nodig om hiervoor een plekje te reserveren door hieronder een ticket te bestellen. 

open kaart

Speeltijden

Uitverkocht? Check één dag voor aanvang van de voorstelling of er nog tickets beschikbaar zijn.
donderdag 13 juni 16:15
B. Ons Huis West West
vrijdag 14 juni 16:15
B. Ons Huis West West
zaterdag 15 juni 16:15
B. Ons Huis West West