Speeltijden

Flang in de Pan

Eten Van Eigen Bodem in de Proeftuin

Info

Genre Voedsel
Duur 120 minuten
Type Buiten
Taal Nederlands
Afbeelding website

In de gezellige proeftuin van kookstudio Flang in de Pan maak je kennis met de smaken van het wad. Geniet van een wildpluklunch bereid met lekkers uit de natuur of schuif aan bij een driegangendiner van eigen bodem. Flang gebruikt alleen ingrediënten van de Wadden, lokaal geproduceerd, wildgeplukt en huisgemaakt. Een lokaal maal met een verhaal!

Bij Flang proef je Terschelling. De geboren en getogen eilander organiseert culinaire excursies en proeverijen in zijn kookstudio Flang in de Pan, met lekkers uit de natuur, (h)eerlijke producten van lokale leveranciers en groentes uit eigen (prachtige) tuin. Door te werken volgens de principes van Dutch Cuisine houdt Flang zijn voetafdruk zo klein mogelijk. Tijdens Oerol geniet je in zijn proeftuin van een lunch bereid met wilde planten en/of een driegangenwaddendiner inclusief Nederlandse topwijnen. Ook kun je op verschillende dagen mee op waddenexcursie.

Wildpluk Lunch: Vrijdag 7 t/m zaterdag 15 juni van 12.00 tot 15.00 uur. Start lunch tussen 12.00-13.30 uur.
Diner van Eigen Bodem: Vrijdag 7 t/m zaterdag 15 juni van 18.00 tot 20.30 uur. Welkom tussen 18.00-18.30 uur, diner start om 18.30 uur. 

Let op: Dinsdag 11 juni en zondag 16 juni is de Proeftuin gesloten. Een reservering is nodig en kan gemaakt worden via flangindepan.nl/agenda

open kaart