Speeltijden

Elmo Vermijs / Chihiro Geuzebroek

KRAK installatieroute

Info

Genre Installatie, Interactief
Toegang met festivalbandje
Duur Doorlopend
Locatie 26. Bos Formerum Oost
Type Buiten
Toegankelijk voor Language no problem
Taal Nederlands, Engels
Krak installatieroute

Hoe genereert een gemaakt landschap dat kraakt of anderzijds ongehoorzaam woekert, een luistermoment? Kan verval ons waarschuwen of een kans bieden anders met het bos op Terschelling om te gaan? Vanuit deze nieuwsgierigheid verkennen Elmo Vermijs en Chihiro Geuzebroek naar het stadium verval in het bos.

Hoor jij het gemaakte landschap kraken? Middels een installatie(route) en begeleide bos-ervaring verkennen we met nieuwsgierigheid de lessen van verval en verwaarloosde relaties. In deze installatie onderzoekt kunstenaar Elmo Vermijs samen met dekoloniaal activist Chihiro Geuzebroek wat we kunnen leren van verval, hoe het nieuwe mogelijkheden opent en wat we kunnen leren van reducenten; de schimmels die afbreken. Verval is het derde stadium van het onderzoeksproject StagingWood. Een coalitie van boswachters, gebruikers, wetenschappers, juristen, activisten, kunstenaars, schrijvers en een lokale houtzagerij werken aan een nieuwe houding tussen mens en bos waarin de levenscyclus centraal staat.

Deze Expeditie is vanaf 8 juni dagelijks te bezoeken tussen 11:00 – 17:00 uur. Bij deze Expeditie hoort een audioroute, zorg ervoor dat je een (opgeladen) telefoon bij je hebt, eventueel met oortjes voor de optimale ervaring.

Combineer de installatie en audiotour met een begeleide bos-ervaring rondom de vraag: Wat is er rijp om te vervallen in jou en jouw relaties? Boek de bosworkshop hier. 

Publieksinspanning

De toegangsroute vanaf de fietsenstalling is 50 meter bospad. Een wandeling van 750 meter is onderdeel van de voorstelling. Er zijn geen zitplaatsen.

open kaart

Speeltijden

Voor deze programmering heb je een festivalbandje nodig. Geen festivalbandje? Deze kun je hier scoren.
zaterdag 8 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
zondag 9 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
maandag 10 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
dinsdag 11 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
woensdag 12 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
donderdag 13 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
vrijdag 14 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
zaterdag 15 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden
zondag 16 juni 11:00
26. Bos Formerum Oost Midden