9-18 juni 2017

Vrienden van Oerol

close
download Ondernemersacties 2016

Ervaar Oerol als Vriend: zoveel leuker!

“Als Vriend van Oerol steun je het festival zodat we elk jaar weer een bijzonder programma kunnen samenstellen.”

Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug:

  • – Early bird toegang tot de online kaartverkoop
  • – Profiteren van acties en aanbiedingen
  • – Het programmaboek thuis in de brievenbus
  • – Twee keer per jaar de Vriendenkrant
  • – Digitale Vriendennieuwsbrief

Exclusieve Vrienden-voorverkoop

Je grootste Vrienden-voordeel? Je maakt een grotere kans op een kaartje voor de voorstelling van jouw keuze, omdat je als eerste een kaartje kunt kopen. De exclusieve Vrienden-voorverkoop start half mei 2017. De exacte datum en tijd volgen nog. Tijdens het festival maak je kans op één van de speciale Vriendenacties en kun je met jouw Vrienden-entreebandje op heel veel plekken profiteren van leuke acties en aanbiedingen van Terschellinger ondernemers.

Word Vriend!

Word Vriend van Oerol voor €22, €44 of €66 per jaar. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving, inclusief je unieke Vriendnummer. Bovendien kun je direct profiteren van de Vriendenvoorverkoop!

Heb je vragen? Kijk dan eerst bij onze FAQ en als jouw vraag er niet tussen staat mail dan gerust naar vrienden@oerol.nl.

Ben je al Vriend en wil je een wijziging doorgeven? Stuur dan een mail naar vrienden@oerol.nl.

Geef een Vrienden-cadeaubon

Pssstt…Je kunt ook iemand een Vrienden-cadeaubon geven. Wil je jouw passie voor Oerol graag met je vriend, vriendin, familie of collega delen? Geef dan een Oerol-Vriendschap cadeau.

Wat kun je geven? En: wat ga je krijgen?

€ 22

Twee maal per jaar ligt de Vriendenkrant bij je in de bus. Je ontvangt gratis het Oerol programmaboek in de bus. Vervolgens kun je deelnemen aan de exclusieve online Vrienden-voorverkoop in mei (indien je donatie uiterlijk 30 april bij ons binnen is), zodat je als eerste vier kaarten kunt bestellen. Je ontvangt de digitale Vriendennieuwsbrief (ca. twaalf keer per jaar, met in het najaar speciale aanbiedingen van theatergroepen). En je maakt kans op één van de Vriendenacties tijdens het festival.

€ 44

Zoals bij €22, plus: je kunt tijdens de Vrienden-voorverkoop geen vier maar acht kaarten bestellen en tijdens het festival word je uitgenodigd om een ‘kijkje achter de schermen’ te nemen.

€ 66

Zoals bij €44, plus: je kunt tijdens de Vrienden-voorverkoop geen acht maar twaalf kaarten bestellen en je ontvangt exclusieve aanbiedingen en arrangementen van partners van Oerol buiten het festival om.

download Machtiging automatische incasso