Vrienden van Oerol

close

Als Vriend van Oerol steun je het festival zodat we elk jaar weer een bijzonder programma kunnen samenstellen. Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug! Zoals early bird toegang tot de online kaartverkoop, speciale vriendenacties, profiteren van acties en aanbiedingen, Oerol Magazine en de Vriendenkrant.

De Vriendenvoorverkoop is voorbij, wanneer je dit jaar nog vriend wilt worden dan kan dat tijdens het festival. Via de infobalie op Terschelling kan je je inschrijven, je krijgt dan ook meteen je Vriendenbandje en het Oerol Magazine mee. Na het festival is er weer de mogelijkheid om je online als Vriend aan te melden.

Vragen?

Code kwijt of heb je een andere vraag? Kijk bij de FAQ of neem contact op met de helpdesk.

Helpdesk Contact

Vriendschap abonnement voor 22 euro:

  • Je kunt 4 voorstellingskaarten bestellen tijdens de exclusieve Vriendenvoorverkoop
  • Je krijgt het Oerol Magazine thuisgestuurd
  • Geniet van allerlei leuke, lekkere of spannende aanbiedingen van Terschellinger ondernemers
  • Doe mee aan één van de verrassende Vriendenacties tijdens het festival, bijvoorbeeld een concert, yoga of Dark Sky wandeling.
  • Ontvang 2x per jaar de Vriendenkrant in je brievenbus
  • Je ontvangt de digitale Vriendennieuwsbrief (ca. 12 keer per jaar, met in het najaar speciale aanbiedingen van theatergroepen).

Vriendschap abonnement voor 44 euro:

Zoals bij €22 maar dan kan je 8+2 theaterkaarten bestellen en tijdens het festival word je uitgenodigd om een ‘kijkje achter de schermen te nemen.

Vriendschap abonnement voor 66 euro:

Zoals bij €44, maar dan kan je 12+2 theaterkaarten bestellen en je ontvangt exclusieve aanbiedingen en arrangementen van partners van Oerol buiten het festival om.

Geef een Vrienden-cadeaubon

Pssstt…Je kunt ook iemand een Vrienden-cadeaubon geven. Wil je jouw passie voor Oerol graag met je vriend, vriendin, familie of collega delen? Geef dan een Oerol-Vriendschap cadeau.