Vrienden van Oerol

close

Als Vriend van Oerol steun je het festival zodat we elk jaar weer een bijzonder programma kunnen samenstellen. Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug! Zoals early bird toegang tot de online kaartverkoop, speciale vriendenacties, profiteren van acties en aanbiedingen, Oerol Magazine en de Vriendenkrant.

De Vriendenvoorverkoop is voorbij, wanneer je dit jaar nog vriend wilt worden dan kan dat tijdens het festival. Via de infobalie op Terschelling kan je je inschrijven, je krijgt dan ook meteen je Vriendenbandje en het Oerol Magazine mee.

 

Vrienden abonnement

Vriendschap abonnement voor 22 euro:

  • Je kunt 4 voorstellingskaarten bestellen tijdens de exclusieve Vrienden voorverkoop
  • Je krijgt het Oerol Magazine thuisgestuurd
  • Geniet van allerlei leuke, lekkere of spannende aanbiedingen van Terschellinger ondernemers
  • Doe mee aan één van de verrassende Vriendenacties tijdens het festival, bijvoorbeeld een concert, yoga of Dark Sky wandeling.
  • Ontvang 2x per jaar de Vriendenkrant in je brievenbus
  • Je ontvangt de digitale Vriendennieuwsbrief (ca. 12 keer per jaar, met in het najaar speciale aanbiedingen van theatergroepen).

Vriendschap abonnement voor 44 euro:

Zoals bij €22,- maar dan kun je 8 kaarten bestellen en krijg je een kijkje achter de schermen tijdens het festival.

Vriendschap abonnement voor 66 euro:

Zoals bij €44,- maar dan kun je 12 theaterkaarten bestellen en je ontvangt exclusieve aanbiedingen en arrangementen van partners van Oerol buiten het festival om.

Ondernemersacties voor Vrienden

Wist je dat je op vertoon van je Vriendenbandje ook mag profiteren van allerlei leuke of lekkere acties van Terschellinger ondernemers?

Zo krijg je 5 euro korting op een heerlijke ontspanningsmassage van 70 minuten bij Massage-Terschelling (Schoolpad 2, Hoorn). Of krijg je een euro korting op een fles Vrienden wijn bij ’t Winkeltje (Heereweg 30, Midsland-Noord).

Ook de moeite waard: stop een briefje met je naam en en telefoonnummer in de ton van Rijwielverhuur Tijs Knop (Torenstraat 10, West Terschelling) en maken kans op de Sparta country-damesfiets die in de etalage staat!

De rest van de ondernemersacties staat in het document dat je hieronder kunt downloaden.

download Ondernemersacties voor Vrienden

Geef een Vrienden-cadeaubon

Pssstt…Je kunt ook iemand een Vrienden-cadeaubon geven. Wil je jouw passie voor Oerol graag met je vriend, vriendin, familie of collega delen? Geef dan een Oerol-Vriendschap cadeau.

Vragen

Code kwijt of heb je een andere vraag? Kijk bij de FAQ of neem contact op met de helpdesk.

Helpdesk Contact