Koop een Festivalbandje en support een kinderproject van Staatsbosbeheer

Schuur op Terschelling

Op maandag 30 januari kan de voorpret voor Oerol Festival 2023 écht beginnen. Die dag gaat de verkoop van Festivalbandjes van start! De eerste vijfduizend Oerolgangers kopen vanaf maandag 30 januari een Festivalbandje voor een Early Bird-tarief van €39,-. Met het Festivalbandje heb jij van 9 tot en met 18 juni* 2023 toegang tot voorstellingen**, Expedities én het bruisende Festivalhart bij Paal 8. Met het kopen van een Festivalbandje steun jij Oerol en zorg je er mede voor dat we een uniek programma kunnen blijven aanbieden, waaronder gratis toegankelijk straattheater in de dorpen.

Waterspeelplaats van Staatsbosbeheer op Terschelling

Van elk verkocht Festivalbandje doneert Oerol een euro aan Staatsbosbeheer op Terschelling voor de aanleg van een kinderspeelplaats bij de Natuurschuur in Lies. Het pand is aan vernieuwing toe en Staatsbosbeheer wil er de buitenruimte bij betrekken. Daarbij wil de organisatie vooral de verbinding leggen tussen kinderen en de natuur. Dit gebeurt concreet door het erf te verbreden en boomstammetjes met waterpompjes te plaatsen, om een waterspeelplaats te creëren. Staatsbosbeheer vindt het belangrijk dat deze speelplaats toegankelijk is voor iedereen: ook kinderen met een beperking. Verder zal er een openbaar toilet in de Natuurschuur komen dat ook buiten openingstijden beschikbaar is.

Ten tijde van Oerol Festival 2023 is de verbouwing nog niet begonnen, maar kun je bij de Natuurschuur posters vinden met daarop de verbouwingsplannen afgebeeld. Een jaar later zouden er al zichtbaar dingen veranderd moeten zijn bij de Natuurschuur.

Koop jouw Festivalbandje en draag een steentje bij aan de nieuwe waterspeelplaats!