Start Vriendenvoorverkoop Oerol 2024

Foto van In Search Of Democracy, je ziet verschillende mensen met rode en groene papiertjes in de lucht, ergens op stemmen.

Het is een bijzonder leuk en spannend moment: de Vriendenvoorverkoop van Oerol Festival 2024 start vandaag om 20:00 uur. Of je nu al jarenlang komt of voor de eerste keer, de informatie op deze pagina zal je helpen om goed voorbereid te zijn.

Het kan van tevoren al erg druk zijn op de website. Om deze drukte te reguleren, wordt iedereen vanaf 19:00 uur in een wachtruimte geplaatst. Om 20:00 uur gaan de virtuele poorten open en krijgt iedereen een willekeurige plek in de wachtrij. Het maakt niet uit of je er nou om 19:00 uur was, of om 19:55 uur. Sluit je pas na de start van de verkoop aan, dan kom je achteraan in de rij te staan.

Zodra je door de wachtrij heen bent, kun je jouw tickets bestellen. Hoe het allemaal precies werkt, lees je hier.

Let op

Er is een speciale omgeving waar jij als Vriend of Pionier tickets kunt scoren. Je herkent deze aan de rode achtergrond en het Vriendenlogo bovenin. Zit je in een groene programma-omgeving? Klik dan hier.

Schermafbeelding van programmapagina in Vriendenomgeving
Controleer goed of je in de juiste omgeving bent, wanneer je tickets wilt kopen.

Heb je hulp nodig bij het kopen van e-tickets?

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met een medewerker van de helpdesk. Dit kan via de website (zie vraagteken rechts onderaan de webpagina) of mail naar helpdesk@oerol.nl

Vriendschap is… tickets voor elkaar bestellen

Wist je dat Vrienden tickets voor elkaar kunnen bestellen? En zo ja, hoe? Ieder jaar is dit weer een belangrijke functionaliteit waar veel vraag naar is, dus het leek ons goed om dit verder toe te lichten. Wanneer jij als eerste door de wachtrij heen bent en ook direct voor een andere Vriend (van jezelf én van Oerol) tickets wilt bestellen, dan heb je hun abonnementscode nodig. Deze code verschilt per persoon en ziet er dus bij iedereen anders uit. De abonnementscode begint met V-,  VR- of P- (voor Pioniers). Let op: deze code wijzigt ieder jaar. 

Tickets in de pocket?

YES! Deel je vreugde met ons én je vrienden via Facebook en Instagram. Vinden we leuk! En raak niet in paniek als je jouw tickets niet direct in je inbox ziet; het kan soms 24 uur duren voordat je deze binnen hebt. Tip: Check ook je spam mailbox en bestelgeschiedenis in je Mijn Oerol-account.

Geen tickets kunnen scoren? Wij begrijpen absoluut dat dit ontzettend frustrerend is. Gelukkig biedt onze programmering zoveel moois, dat je er vast een ander pareltje uit weet te pikken.