Transmission van Touki Delphine van Oerol naar Marrum

Publiek ligt in stoelen bij theatervoorstelling Transmission van het collectief Touki Delphine, een immersieve (audio)installatie en theaterervaring over de verbondenheid van alles in de natuur, Oerol 2023
Touki Delphine - Transmission | Foto: Nichon Glerum

Na een uitverkochte reeks op Oerol Festival verhuist Transmission van Touki Delphine van Terschelling naar Het Lage Noorden.

Van 25 juni tot 26 augustus is Transmission iedere weekend te zien in Marrum. Touki Delphine neemt de bezoeker mee naar het geheimzinnige ondergrondse waar onverstoorbaar tussen planten en organismen wordt gecommuniceerd door kilometerslange netwerken van schimmeldraden.

Liggend in een comfortabele stoel ervaar je een groot landschappelijk netwerk van airco- en remleidingen, elektronica, vloeistofpompen, slangetjes, speakers, trilmotortjes, relais en autospeakers hangend (zwevend) in de ruimte. Er ontstaat een zinderende compositie in beeld en geluid die de schoonheid van de mysterieuze ondergrondse wereld laat ervaren.

Transmission van Touki Delphine heeft 10 dagen op het Oerol Festival gestaan. In samenwerking met Hi-Lo is deze bijzonder productie nog twee weken te zien aan de wal bij Het Lage Noorden. Hi-Lo is een nieuw beeldend kunstinitiatief in het Waddengebied.

Meer info en tickets:
https://hi-lo-art.com/baken/baken-terschelling-marrum