Met de auto of motor naar Oerol

Vanwege de drukte op het eiland tijdens Oerol Festival raden wij het af om de auto mee te nemen naar Terschelling. Is het echt noodzakelijk met de auto te komen, denk er dan aan (ruim) van tevoren een boeking te maken bij Rederij Doeksen. Auto’s en motoren kunnen uitsluitend vervoer mee met de veerdienst, op de sneldienst gaat dit niet.  

Op het eiland adviseren we je zo veel mogelijk buiten de dorpen te parkeren. Er is beperkt parkeergelegenheid bij het festivalhart en ook bij de meeste locaties van voorstellingen en Expedities is er geen parkeergelegenheid. Enkele locaties zijn alleen met de fiets te bereiken. 

Parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart is gratis op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Omdat een deel van Terschelling niet toegankelijk is voor auto’s zonder ontheffing is het mogelijk pendelvervoer aan te vragen. Neem contact met ons op via toegankelijkheid@oerol.nl 

Er is een taxiservice aanwezig op het eiland, dus als het niet absoluut noodzakelijk is om een auto mee te nemen, is dat ook een optie.

 

Meer