All-in arrangementen

Wil jij altijd al een keer naar Oerol, maar krijg je al paniek bij de gedachte aan het regelen van een boot, camping, fiets, bandje en theaterkaarten? No sweat: Oerol All-in is je oplossing.

Je start met de aanschaf van een basis All-in arrangement. Met één klik regel je daarmee:

Bootretour // 3 nachten op een campingplek naar keuze (o.a. afhankelijk van je arrangement) // Fiets // Festivalbandje // 2 theaterkaartjes

Heb je geen zin om je eigen tent mee te nemen? Kijk dan bij de upgrade mogelijkheden en boek hier je basis All-in arrangement voor het aantal personen dat komt aangevuld met een upgrade voor een al dan niet ingerichte tent (dit boek je per tent, niet per persoon).

All-in BASIS

All-in YOUNG CJP

Upgrade: Easy Camping

Upgrade: Happy Camping

Upgrade: BlueCAMP

Upgrade: Bring Your Kids

Let op:

Boek een all-in arrangement t/m 8 juni 2018.

Prijzen voor een All-in arrangement (BASIS of YOUNG) zijn per persoon. Prijzen voor de upgrades zijn vervolgens per tent.

De boottickets boek je zelf d.m.v. een code die alleen werkt op de aankomst- en vertrekdag van je arrangement. Wijzigingen of een toeslag voor de sneldienst zijn voor eigen rekening.

Vragen? Kijk bij veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat, zo niet, stuur een mailtje naar all-in@oerol.nl en we nemen contact met je op.